P R C Logo
Saltillo Logo
Realize Language Logo
Explore A A C Logo
A A C Language Lab Logo
A A C And Autism Logo
ALP for A A C Logo
Touch Chat App Logo
LAMP Words for Life Logo
A A C Funding
AAC Teletips
Login Create New Account

PRC-Saltillo response to COVID-19: prc-saltillo.com/covid-19

We have updated our privacy policy

• Device Sorted by most recent update

• Device: NOVA chat 5 Sorted by most recent update

Ab Software-Version 2.0.x können Updates nicht mehr manuell durch Kopieren der Updatedateien auf ein NovaChat 5-Gerät der ersten Generation durchgeführt werden. Updates können nur noch per W-LAN über das Internet durchgeführt werden. Haben Sie einen als geschlossene Anlage konfigurierten NovaChat 5 der ersten Generation, wenden Sie sich bitte an den technischen Service von PRD.

• Device: NOVA chat 5, 5.2, and 5.3 Sorted by most recent update

• Device: NOVA chat 5.2, 5.3 Sorted by most recent update

•  NovaChat-Gerätesoftware-Update
  • Manuals Sorted by most recent update

• Windows Editor Sorted by most recent update