PRC-Saltillo Logo
PRC Logo
Saltillo Logo
Realize Language Logo
ExploreAAC Logo
AAC Language Lab Logo
AAC And Autism Logo
ALP for AAC Logo
Touch Chat App Logo
LAMP Words for Life Logo
AAC Funding
AAC Teletips
Login Create New Account

PRC-Saltillo response to COVID-19: prc-saltillo.com/covid-19

x

We have updated our privacy policy

• Device Sorted by most recent update

• Device: NovaChat 5 Sorted by most recent update

Ab Software-Version 2.0.x können Updates nicht mehr manuell durch Kopieren der Updatedateien auf ein NovaChat 5-Gerät der ersten Generation durchgeführt werden. Updates können nur noch per W-LAN über das Internet durchgeführt werden. Haben Sie einen als geschlossene Anlage konfigurierten NovaChat 5 der ersten Generation, wenden Sie sich bitte an den technischen Service von PRD.

• Device: NovaChat 5, 5.2, 5.3 and 5.4 Sorted by most recent update

• Device: NovaChat 5.2, 5.3 and 5.4 Sorted by most recent update

•  NovaChat-Gerätesoftware-Update
  • Manuals Sorted by most recent update

• Windows Editor Sorted by most recent update